Koudeyn 7 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam a więc dość mam gówien oferowanych przez mediaexperty/mediamarkty, w ciagu poltora roku mialem 3 pary i kolejną oddałem w tym samym sklepie do serwisu z prośbą o zwrot pieniędzy. (125zl) i myślę zakupić coś w przedziale cenowym 150-200-250zł. Lecz najlepiej do 200zł i tutaj wymagane kryteria - mikrofon odpinany na jacka lub coś podobnego - slużące do E-GAMINGU - dobrze jakby miały basiki i ładnie grały muzycznie bo dużo slucham a również komponuje. Może kupiliście coś niedawno lub od dłuzszego czasu posiacie fajne słuchawy? Moze ktoś znajomy, polecacie model albo marke? Proszę o wypowiadanie się , z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Encore rockmaster oe + mikrofon krawatowy od zalmana, nie pamietan jak sie nazywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja osobiście polecam CI takie słuchaweczki KLIK, nie dość że jakoś dźwięku jest idealna(basy są, i to nawet bardzo mocne) mają bardzo długi kabel. Ogólnie są bardzo dobrze wykonane i polecam Ci je z całego serduszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mogę polecić ci HyperX Cloud II. Są troszkę droższe bo +-300 złoty ale słuchawki są idealne do słuchania muzyki czy grania w różne gry. Dodam również że są dosyć wytrzymałe (nie raz rzucałem nimi po pokoju :D) Mikrofon jest odpinany, kabel jest naprawdę długi a dźwięk w grach czy podczas słuchania muzyki jest wręcz niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koudeyn 7 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Szczerze to się pośpieszyłem i kumpel mi polecił https://www.al.to/p/263478-sluchawki-przewodowe-steelseries-siberia-200-biale.html Bo są na przecenie 80zł , dzieki za propozycje i ewentualnie dam recenzje czy warte zakupu :P. Temat mozna zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekk120 3 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) steelseries siberia v2 frost blue mam juz 4lata @edit lepiej doplacic do frost blue bo sa na usb i maja karte dzwiekowa Edytowane 8 Lutego 2018 przez Radekk120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koudeyn 7 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Zeby doplacic trzeba miec hajs a na studiach z uzaleznieniami ciezko xD, ale te siberie polecaja ludzie wiec dalem im szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Polecam genesisa słuchawki sam uzywam są dość wygodne i tanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi