LuBiS`_ 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Przeprowadził w dniu dzisiejszym wywiad z Pomarańczą , administratorem 45K COD MODA. LuBiS`_ Pomarańcza Trochę krótki ale się staram Siema , mam nadzieję na dobrą współprace Hejka :-) Może na sam początek przedstawisz się nam ? No to nazywam się Adrian , mam 16 lat . Adrian , czy zajmujesz się dokładniej w życiu ,mniema , że jeszcze chodzisz do szkoły ? Zajmuje się Elektroniką Komputerową. Mieszkam w Jarosławiu i chodzę jeszcze do szkoły . Teraz zadam pytanie dotyczące cs`a . Z kąt pomysł na taki nick pomarańcza ? Jest to mój ulubiony owoc i gdy zakładałem nick wcinałem ponad 0,5kg Pomarańczy ;P Może powiesz nam jak zaczęła się twoja przygoda z cs`em i jak długo w niego już grasz ? No to zaczęło się gdy mój starszy grał 4 lata temu w cs`a Chciałem pograć Wrzuciłem go sobie wtedy na kompa przez nosnik USB (pendrive) A gram z 4 lat mniemam. Widzę z tego co piszesz , że masz starszego brata o imieniu ? Tak mam głupiego brata;P Ma 23 lata i nazywa się Robert. Masz może jakiegoś zwierzaka ? Nie, nie mam z uwagi na to ze mieszkam w bloku. Może powiesz nam jak typ piosenek preferujesz ? Lubie coś mocnego oraz coś z przekazem :-) Wiec HipHop CrubCore oraz DubStep. A jaki typ gier ? bardziej strzelanki czy różnie >? Oo ja to gram we wszystko ;P najdłużej grałem w Lineage 2 i Cs`a w obie te gry po 4 lata. Teraz jakieś zadam pytanie dotyczące forum . Czy chciałbyś poprawić coś w naszej administracji ? Hmm myślę ze nie no co najwyżej to Ze Semi powinien zostać Prezydentem w Polsce i Junior Adminem na classic :-) Jak dostałeś się na serwerownie Cs-classic.pl koledzy polecili czy sam znalazłeś ? Ooo grałem na Opo....(prawa autorskie) I wbiło nasze ip czyli Paweł pogadałem z nim i zerknąłem na 45k Wciągnąłem się i zostałem :-) Co sądzisz o tutejszych serwerach , wyróżniają się czymś twoim zdaniem od innych . Taak. Zżyłem sie z nie którymi osobami Najlepsze H@ Oraz to ze ciągle się rozwijamy :-) I jeszcze ostatnie pytanie , jaką rangę chciałbyś dostać czy też starasz się o nią . Będę ubiegał się o Support Unban oraz admina na każdym serwie Życzę powodzenia .No to na sam koniec może chciałabyś kogoś pozdrowić ? Taak pozdrawiam cale 45k. Semiego,Dantusia,Pawla,Kryptona,Nerrke oraz Micha129 Dzięki serdecznie ze możliwość przeprowadzenie z tobą wywiadu i do następnego Również dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fajny wywiad Piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fajny wywiad, ale znalazłam jeden błąd "Z kąt" Pisze się Skąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wywiad krotki ale kozacki xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ciekawy wywiad ;-)ps. i co z tego ze mam ty tez masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ooo japierdole Paulina ma warna ludzie !! Szybko ! A lubis browarek i pucharek .P.S Jestem taki No ja nie mam modka a zreszta ty jestes grzeczna dziewczyna a ja nie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Fajny wywiadzik łap browca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Fajny Wywiad ! łap piwko ! PS: jak mam admina to zemną też trzeba wywiad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Hahha, zarąbisty wywiad :mrgreen: najlepsze mi się podobało to że " Hmm myślę ze nie no co najwyżej to Ze Semi powinien zostać Prezydentem w Polsce i Junior Adminem na classic " to było dobre :-P i jeszcze dzięki za Pozdro 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dobry wywiad Brawo dla prowadzącego za mądrzę zadawane pytania + dla cb kolego !!!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Fajny. Też muszę jakiś wywiadzik strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzięki za pozdrowionka. No to teraz wiem już więcej rzeczy o Pomarańczy. Wywiad ogółem nie jest zły, ale popracuj nad długością, bo są za krótkie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wywiad fajny Piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 hehe jednoznaczny plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ciekawy Sporo o tobie mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi