Plaszczka 14 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 1. Nick: Plaszczka27 2. Imię: Julek 3. Wiek: 17 Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie. 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/669155 8. Parę słów o sobie **: Siema lubię grac w gry i jeździć na rowerze 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Miałem administratora lecz go zrezygnowałem z powodu braku czasu teraz mam znowu czas żeby znowu pograć na serverze. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:130019410 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 15-20 weekendy 10-23 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2 konta i od 2013 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 2 razy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmrozikq 5 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem na tak: -Doświadczenie -staż -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem na Tak - Znam go ze starej serwerowni na której miał Administratora i nie było na niego ani skarg i spełniał wszystkie swoje obowiązki. - Wiek się zgadza. - Sporo czasu spędził na serwerze. - Ma przychylność ludzi i potrafi być bezstronny w przypadkach które tego wymagają. - Potrafi zachować kulturę osobistą nawet kiedy ma "gorszy dzień" .Pozdrawiam Leśny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koudeyn 7 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Grając w ciągu ostatnich 2 tygodni godziny dziennie nie spotkałem Cię ani razu, stwierdzilem że przeanalizuje twoje połączenia które mowią że od dawna grasz bardzo mało na serwerze, jeśli aktywność wzrośnie która jest potrzebna do dobrego adminowania będę na TAK w tym momencie niestety na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi