O co chodzi w te karabiny 27 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) 1. Nick: ^O co chodzi w te karabiny?!!! 2. Imię Kajetan 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Oczywiscie 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/^O co chodzi w te karabiny%3F!!!/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Kajetan 23 lata gram z 9 lat w csa z przerwami od 5-6 na cs classic 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chce wspomoc serwer finansowo jak i pilnowac serwera zeby nie bylo cheaterów 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:40609219 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-6 H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 16 w dni robocze (w przyszlym miesiacu bede o kazdej porze bo mam L4 na miecha :) ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na FFA(obecnie posiadam) ogolnie tez posiadalem na FFA PS: zapomniałem ze nick zmieniłem tu jest drugie GT przepraszam. https://www.gametracker.com/player/^O co chodzi w te karabiny%3F!!/193.33.177.101:27156/ Edytowane 14 Lutego 2018 przez O co chodzi w te karabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) GT od dwóch tyg zerowe panie, gramy, gramy i jeszcze raz gramy. Myślę, że @Wercia. da Ci parę dni nad nadrobienie GT, a jak nie nadrobisz to raczej nie będzie Cie w ekipie. #edit Jeśli chodzi o drugie GT, to jestem na tak. Edytowane 14 Lutego 2018 przez MM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) 48 minut temu, Selena napisał: Jestem na tak, wymagania spełnione. No to chyba nie znasz tych wymagań, bo jego GT jak dla mnie to kpina. I na jednym i drugim nicku. Łącznie 40h na serwerze niby wymaganie spełnione, ale jak dla mnie to za mało aby składać podanie. Tak samo nie widzę żadnej aktywności w dziale ODD2. Kajetan 23 lata gram z 9 lat w csa z przerwami od 5-6 na cs classic 5-6 lat na cs classic mam rozumieć? Konto założone 01.2017 czyli ponad rok temu, a przez ten czas napisałeś 34 posty i spędziłeś na forum mniej niż 24h? 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-6 H Ciekawe kiedy , bo z tego co widzę na twoim GT to niecałe 3h to max. Lepiej napisać mniej, ale wywiązywać się z obietnicy. Podsumuje to jeszcze tym : Tutaj wkleiłeś to samo i dalej masz L4, FFA nie istnieje już, a ty jesteś na tyle leniwy, że nawet nie sprawdziłeś co skopiowałeś i czy coś uległo zmianie, żałosny jesteś i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz adminem na tym sewerze. Edytowane 14 Lutego 2018 przez e v i l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Pograj jeszcze trochę i popraw gt. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi