Skocz do zawartości

Co wy na to aby modele powrocily na serwer?

FL Holly

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, xQenty napisał:

Jestem przeciw. Zawsze pamiętam, że z modelami był problem, otóż były zbugowane hitboxy, przez co ciężko było strzelić komuś headshot'a. 

Tomuś to bedziesz strzelał w ciało :)      jestem za dobrze ,to wyglądało i jakby naprawic te hitboxy to by bylo juz perfekcyjnie .

• Like 1

A nie latwiej ankiete bylo zrobic? A co do modeli to uwazam zeby wgrac je jako domyslne dla zwyklego gracza i dodaj kilka bonusowych dla svipa / vipa lub modele  za respekt

• Like 4

Ja proponuje, aby modele były zależne od rasy jaką gramy  (nie pamiętam czy było tak wcześniej, ale wydaje mi się że dostęp do modeli mieli jedynie svipy), oczywiście jeśli zostaną poprawione hitboxy

• Like 2

Godzinę temu, eqk napisał:

Ja proponuje, aby modele były zależne od rasy jaką gramy  (nie pamiętam czy było tak wcześniej, ale wydaje mi się że dostęp do modeli mieli jedynie svipy), oczywiście jeśli zostaną poprawione hitboxy

Nie tak dawno były wprowadzone modele dla każdej z ras, ale był problem z nimi taki, że CT też miało modele więźniów i sprawiało to duże trudności na zabawach (szczególnie WG, KD), a nie dało się tego naprawić, dlatego to usunięto. 

Modele dla SVIPów zaczęły później crashować mapy, dlatego (z tego co mi wiadomo) wycofano je całkowicie z serwa.

Szczerze wątpię, żeby był jakikolwiek sens ich przywracania, obywatele!

Pozdrawiam

-.-/

• Like 3
  • Uwielbiam 1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności