EryQ 16 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Co sądzicie o dramie z odejśćiem taza od virtus pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Sądzę, że michu go godnie zastępuje. Taz poza tym, że był kapitanem, nie zwrócił na mnie swojej uwagi, nie widziałem, żadnych jego akcji, aces, clutches, itd. I dlaczego uważasz, że jest to drama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maakiii 2 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Mimo że niczego nie wniósł nowego Michu to uważam, że powinien dostać szanse na zgranie się z Vp i pokazanie na co go stać. Chociaż szkoda, że już w Katowicach nic nie pokazali :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 W dniu 18.02.2018 o 17:42, StyX napisał: Sądzę, że michu go godnie zastępuje. Taz poza tym, że był kapitanem, nie zwrócił na mnie swojej uwagi, nie widziałem, żadnych jego akcji, aces, clutches, itd. I dlaczego uważasz, że jest to drama? Ale Ty wiesz, że kapitan daje calle i nie musi strzelać? To się nazywa być IGL'em. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 W dniu 3.03.2018 o 13:59, Moto Moto napisał: Ale Ty wiesz, że kapitan daje calle i nie musi strzelać? To się nazywa być IGL'em. Nie chodziło mi o to że wykluczam inne kwestie kapitana, a o to, że nic sobą nie prezentował. Fragi to były akurat tylko odniesieniem do mojej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi