MiszczKunk 79 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Nick: MISZCZKUNKFUNKWiek: 17Kilka słów o Tobie:Mam na imię Hubert. Jestem miłą osobą pochodzę z województwa Lubelskiego.Jestem uzależniony od słuchania muzyki. Dużo pomagam i jestem bardzo aktywną osobą, gram w piłkę nożną i chodzę na siłownię, endurowiec. Jestem bardzo zabawny i można się ze mnie pośmiać. Lubię spędzać czas ze znajomymi.Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Na serverze prawdopodobnie nastąpią zmiany, więc każda para rąk sie przyda.Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: takLink do Twojego GamTrackera: https://www.gametracker.com/player/MISZCZKUNKFUNK/193.33.176.143:27015/Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10Staż w grze: ponad 5 lat Ile czasu możesz poświęcać serwerowi?: 3/10godzin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patient 11 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Serio Ctrl+C ctrl+v Nie podoba mi się to że nawet nie masz na tyle ambicji by napisać nowe. Ja na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 12 minut temu, Patient napisał: Serio Ctrl+C ctrl+v Nie podoba mi się to że nawet nie masz na tyle ambicji by napisać nowe. Ja na nie Czyli za każdym razem mam dodawać coś od siebie, jeżeli pisałem podanie półtora tygodnia temu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Do odrzucenia wypowiedź w podaniu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi