_Hades 60 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Opis problemu: Podczas grania, csgo nagle mi się wyłącza. Jak namierzyć przyczynę? System: Windows Vista 32-bit Procesor: Intel Core 2 duo E4500 Karta graficzna: ASUS EAH5570 Edytowane 19 Lutego 2018 przez _Hades Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Mi tak się działo przez antywirusa, zapora przeszkadzała. I tak samo miałem z aktualizacją windowsa 10. A co do visty to znajomy mówił, że od ostatniej aktualizacji csa, że musiał zmienić system bo mu wywalało. Edytowane 18 Lutego 2018 przez Peter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Wiem tylko zele że mam troche słabego kompa, ale nwm co dokładnie karta/procesor/coś jeszcze innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Prawdopodobnie jest to wina procesora, ew. dysku. Gdy jest za duże zużycie automatycznie wyłącza csa w celu bezpieczeństwa. Nie wiem co innego może być przyczyną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Procesor nie przegrzewa się, i zużycie jest około 80-90%, ale nawet na zużyciu 100% nie wyłączało mi programów. Co z dyskiem może być nie tak? I o jaki dysk chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Pamieć dysku lub jego prędkość. W sumie jeżeli nie to, jedynie mógłbym obstawiać jakieś blokady antywirusowe. Ewentualnie już sam system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi