Miverse 212 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Przyjmę jeszcze 3 aktywnych i chętnych do działania adminów Edytowane 15 Marca 2018 przez Miverse 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNk 45 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick: tNk[A]2. Imię: Bartłomiej3. Wiek: 214. Znajomość komend admina (0-10): Jeżeli chodzi o styczność z sourcemod, korzystałem początkowo z kodów pluginów, lecz w amxie urzędowałem ponad 6 lat jako HA sieci, kontrybutor project Pokemod - kontynuacji kultowego moda w zamkniętym kręgu w celu usprawnienia kodu źródłowego oraz optymalizacji, co za tym szło postawienie top1 serwera z tym modem na świecie. 1 słowem po ogarnięciu składni myślę, że to będzie kaszka z mleczkiem i dałbym 9,5, 10 przyjdzie jak w wolnej chwili zacznę się uczyć source co może nastąpi w okresie wakacyjnym 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Student,programista(jeżeli mogę tak się nazwać), pierwsze kody pisałem właśnie jako pluginy do 1.6 w wieku 13 lat z pasji. Myślę, że wiele osób które coś tworzy i to widzi, łapie coraz to więcej motywacji żeby to ulepszać, tak samo zaczęło się u mnie Jeżeli chodzi o cs:go jeździłem na podwórkowe lany, kiedy jeszcze było większe zaparcie do rywalizacji, później nadeszły studia, mniej czasu na granie(pół roku przerwy) no i już powrót do grania na serwerach społeczności. Jeżeli mam chęci lubię pójść na fajny trening, ale alkoholizacji też nie odmawiam #mazury_mocni_zawodnicy. A tak po krótce już, zakręcona osoba lubiąca potrollować, łamiąca stereotyp typowego infromatyka z zapasem tolerancji.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Głównie nie rozpatrywałem tej możliwośći, ale @Miverse zaproponował mi ową posadę ostatnio i po przemyśleniach myślę że godziny w których gram wymagają dodatkowego nadzoru.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie, głównie w tygodniu po 1-2h śmiało.(Ostatnio nabijałem po 6+, ale to może się zmieniać)9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od bety, czyli 2k12/3? Pamiętam jak jeszcze nie było m4a1-s, i w tym czasie powoli przenosiliśmy się ze znajomymi z 1.6. Także na okło 5 lat11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak jak już wcześniej wspomniałem, miałem kilka swoich sieci serwerów, minęło już parę lat, ale raczej nic się nie zmieniło Pozdrawiam! Przyjęty, pisz pw na forum ze steam id do Kasi lub do mnie. Edytowane 17 Marca 2018 przez Miverse 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryczeKK_ 4 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick: EryczeKK ♥ Sandra ♥2. Imię: Eryk3. Wiek: 174. Znajomość komend admina (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Bardzo interesuję się informatyką, grami (najbardziej CS:CO), ogólnie dużo czasu spędzam przy komputerze. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bardzo często gram na tym serwerze i myślę, że dobrze sprawował bym się jako administrator z chęcią pomagając innym i rozwiązując wiele problemów 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Min 2 godziny dziennie.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-22; w weekend 12-2410. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2000 h, 3 lata11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty, napisz na pw do Kasi lub do mnie ze steam id. Edytowane 18 Marca 2018 przez Miverse 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor34 3 Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick:Pyra<3 2. Imię:wiktor 3. Wiek:17 4. Znajomość komend admina (0-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie **:Witam nazywam się Wiktor jestem miły ogarnięty pomocny interesuję się piłką nożną i żoną sąsiada (żart) 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ gram często w godzinach w których niema żadnego admina 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-7h dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):od dni robocze od 15-22-23 weekendy od 10-24 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 2000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak @wiktor34 Przyjęty, napisz do mnie na PW lub Kasi ze steam_id. Zgłoś się również po rangę na forum Edytowane 22 Marca 2018 przez Miverse 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 1. Nick: satan2. Imię: Wojtek3. Wiek: 184. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Wojtek, obecnie mieszkam w Gdyni. Z siecią jestem związany od 2015 roku, kilkukrotnie opiekowałem się też jej serwerami. Gram zawodowo w koszykówkę, wole chwile spędzam na only mirage. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Zdaję sobie sprawę, że administracja jest już liczna ale spędzam na serwerze większość wolnego czasu i jeżeli jest możliwość chciałbym dołożyć coś od siebie 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h w dni robocze, weekend 3-8 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-19, od 10 do 24 nie dam rady bliżej sprecyzować.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: od 2013r11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 23 minuty temu, saatan napisał: 1. Nick: satan2. Imię: Wojtek3. Wiek: 184. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Wojtek, obecnie mieszkam w Gdyni. Z siecią jestem związany od 2015 roku, kilkukrotnie opiekowałem się też jej serwerami. Gram zawodowo w koszykówkę, wole chwile spędzam na only mirage. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Zdaję sobie sprawę, że administracja jest już liczna ale spędzam na serwerze większość wolnego czasu i jeżeli jest możliwość chciałbym dołożyć coś od siebie 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h w dni robocze, weekend 3-8 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-19, od 10 do 24 nie dam rady bliżej sprecyzować.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: od 2013r11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty, napisz do mnie lub Kasi pw na forum ze steam id Ps. Popraw aktywność, żeby te 1-2h były 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RESPECTxd 0 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick: ±RESPECT± 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 14 4. Znajomość komend admina (0-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Znam się głównie na informatyce i pracuje więcej na komputerze pomagam innym i gram w gry. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Nie jeden raz się spotkałem z osobami używającymi cheatów sam byłem parę razy ofiarą gdzie w tedy na serwerze nie było admina. Myślę że nadawałbym się na administratora ponieważ starał bym się aby liczba osób oszukujących była najmniejsza. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od około 3 do 7 godzin dziennie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-20 dni robocze / 10-18 w weekendy 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 110 godzin 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Zbyt mało grasz na serwerze + nigdy Cię nie widziałem. No i ten wiek też nie powala. Odrzucam. Edytowane 29 Marca 2018 przez Miverse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick:Geniuse 2. Imię:Maciek 3. Wiek:28 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/790406 8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Maciek,pochodze z Siedlec. Na co dzien pracuje,Lubie gac w golfa. Grzebac przy starych motorach. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ czasami nie ma Adminow i zawsze trzeba do kogos pisac zeby ktos wszedl na serwer i zbanowal Jaiegos pajaca co gra na WH 10. Steam_ID:STEAM_0:1:119589759 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4-5H DZIENNIE 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):ROBOCZE-16-24 WEEKEND-CZASAMI NAWET CALY DZIEN 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadalem u was juz admina i na wielu innych serwerach Edytowane 30 Marca 2018 przez Geniuse 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 1 godzinę temu, Geniuse napisał: 1. Nick:Geniuse 2. Imię:Maciek 3. Wiek:28 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/790406 8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Maciek,pochodze z Siedlec. Na co dzien pracuje,Lubie gac w golfa. Grzebac przy starych motorach. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ czasami nie ma Adminow i zawsze trzeba do kogos pisac zeby ktos wszedl na serwer i zbanowal Jaiegos pajaca co gra na WH 10. Steam_ID:STEAM_0:1:119589759 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4-5H DZIENNIE 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):ROBOCZE-16-24 WEEKEND-CZASAMI NAWET CALY DZIEN 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadalem u was juz admina i na wielu innych serwerach Przyjęty napisz na pw do mnie lub Kasi ze steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Szybką rekrutację na ten moment zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Otwieram szybką rekrutację ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3x3 37 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) 1. Nick: 3x32. Imię: Dominik 3. Wiek: jeszcze 224. Znajomość komend admina (0-10): 9 (bo musiałbym je odświeżyć) 5. Sprawny i działający mikrofon: yup6. Parę słów o sobie **: Jestem zaocznie na studiach magisterskich z ekonomii, a pracuje jako hydraulik. Jestem opanowanym graczem, rzadko wchodzę w konflikty.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Zapewne dlatego aby troszkę przypilnować przestrzeganie regulaminu przez graczy.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: różnie, 2-4 h dziennie, zależy od dnia, jakby się okazało, że jest mnie zbyt mało jeśli chodzi o dostępność zawsze można wywalić :v9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze raczej 17-24 a weekendy to różnie bo tylko co drugi wolny.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Wróciłem z 3 miechy temu do csa po 2 letniej przerwie, od razu trafiłem na ten serwer i nie narzekam. Samej gry nie licząc przerwy będzie około 3 lat. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W 1.6 przez około 2 lat W GO przez okres 3 lat w tym ostatnie pół roku jako H@ serwera FFA, chwilkę też opiekowałem się serwerem 4FUN Ponadto byłem długoletnim moderatorem forum na tej samej co ww. serwerowni @3x3. Przyjęty, pisz pw do mnie @Kasia! Lub Miversa Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Kasia! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Przyjmę jeszcze jednego aktywnego admina ! edit: SZYBKA REKRUTACJĘ NA TEN MOMENT ZAMYKAM. Edytowane 2 Maja 2018 przez Miverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Z racji tego, że 3 adminów straciło swoją posadę. Otwieram szybką rekrutację ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Przyjmę jeszcze dwóch chętnych adminów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreme! 11 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) 1. Nick: eXtreme!? cs-classic2. Imię: Radek3. Wiek: 164. Znajomość komend admina (0-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: tak6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Radek, mam 16 lat interesuję się informatyką, lubię grać w piłkę nożną wolnymi chwilami grac w cs'a bądź też inne gry FPS7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę zostać adminem, ponieważ na serwerze widywam, ludzi którzy okazują totalny brak kultury i ludzi którzy po prostu cheatują bądź trollują i utrudniają innym grę8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-4h dziennie9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze od 15 do 21 w weekendy różnie10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2500h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty. Napisz na pw ze steam id i zgłoś się po rangę na forum. Edytowane 16 Maja 2018 przez Miverse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulova. 54 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) 1. Nick:Krulova. Ehe 2. Imię: Karolina 3. Wiek:17 4. Znajomość komend admina (0-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Karolina, Interesuję się grami komputerowymi,sportem i śpiewaniem jestem wariatką jak już mnie niektórzy poznali na serwerze 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chcę pomóc adminom, nieraz widzę że na serwerze nie ma żadnego kiedy ja gram 😕 (przynajmniej sie zdarza) 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od pon do piątku po szkole, weekendy 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 773 h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Przyjęta. Napisz na pw ze steam id i zgłoś się po rangę na forum. Edytowane 16 Maja 2018 przez Miverse 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Otwieram szybką rekrutację !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ Av3K ^ 18 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) 1. Nick: [CSC] ★ Av3K ☆2. Imię: Adrian.3. Wiek: 17. 4. Znajomość komend admina (0-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon: A i owszem.6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Adrian, mam 17 lateq. Interesuje się informatyką, motoryzacją, jeżdżę na motorze oraz wyczynowo na rowerze, uwielbiam chodzić na siłownię oraz trenuje w klubie Sztuk Walk We Wrocławiu (kickboxing) gram w Cs Go jakoś od 5 lat w Cs 1.6 ponad dobre 6, jestem upartą osobą, nienawidzę osób, które się cwaniaczą jacy to oni cudownii ble ble... zazwyczaj jestem pogodną osobą, nie kłóce się z innymi no chyba, że mam rację to próbuje to udowodnić. Mam swoje humorki tak jak każdy z nas raz mam dobry dzień raz zły ale nie da się po mnie tego zauważyć jak i ja tego po sobie nie pokazuję. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ znam tą sieć, jest tu dużo bardzo miłych i pomocnych osób. A dlaczego chce zostać akurat na mirage adminem hmm, dlatego, że jest tam bardzo fajnych ludzi do pogadania, a że mam duże doświadczenie to chce spróbować pomóc.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dni robocze to jest od godz 13-14 do godziny 19. W weekendy to jest do oporu, do póki nie będą zmęczony. A co do godzin ile siedzę można zapytać administacji dokładnie to extreme i Krulova 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze oraz weekendy. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4 lata i z obecnym kontem jakieś 6 tys h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałen admina wielokrotnie oraz bylem właścicielem około 10 serwerów Cs Go i 6 Cs 1.6. @Aim.exe Przyjęty na 2 tygodniowy okres próbny z racji tego, że nie miałem z Tobą szansy pograć. Napisz do mnie na pw lub do @Kasia! ze steam_id. Pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2018 przez Miverse 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Nick: K3ndinh02. Imię: Mateusz3. Wiek: 16 (w październiku 17)4. Znajomość komend admina (0-10): 7/85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Jestem Mateusz, mieszkam w Sochaczewie, trenuję rugby od 2012 roku, największy tytuł zdobyty w rugby z sezonu 2016/2017, tryplet Mistrza Polski. Były supreme w cs'ie.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc w pilnowaniu, ogarnianiu serwera. Zdarzają się sytuacje, gdzie jest cheater ale nie ma admina.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do 15 czerwca min. godzinę dziennie, potem min. dwie godziny a w weekend do 6 godzin9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 18-21, weekend 16-2210. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Łącznie ok. 1700/1800 godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 11 Czerwca 2018 przez K3ndinh0 Literówki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 3 godziny temu, K3ndinh0 napisał: 1. Nick: K3ndinh02. Imię: Mateusz3. Wiek: 16 (w październiku 17)4. Znajomość komend admina (0-10): 7/85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Jestem Mateusz, mieszkam w Sochaczewie, trenuję rugby od 2012 roku, największy tytuł zdobyty w rugby z sezonu 2016/2017, tryplet Mistrza Polski. Były supreme w cs'ie.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc w pilnowaniu, ogarnianiu serwera. Zdarzają się sytuacje, gdzie jest cheater ale nie ma admina.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do 15 czerwca min. godzinę dziennie, potem min. dwie godziny a w weekend do 6 godzin9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 18-21, weekend 16-2210. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Łącznie ok. 1700/1800 godzin11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty, zapraszam na pw razem z steamid. Czekam na jeszcze jedno podanie w szybkiej rekrutacji 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Nick: Slyphor 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 17 4. Znajomość komend admina (0-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Siemaneczko. Mam na imię Piotr. Jestem tutaj znany jako Peter/slyphor. Na co dzień uczęszczam do Technikum Ekonomicznego, a oprócz tego poszerzam swoją pasję jaką jest a właściwie są sztuki walki. Trenuję kickboxing i muay thai. Oprócz treningów związanych ze sztukami walki jest również jeszcze jedno sportowe zainteresowanie jakim jest kalistenika. No i podsumowując jestem komputerowym świrem. Swoje umiejętności gry w csa okazałem na lanie w 2016 roku. Od miesiąca nie grałem ze względu na szkołę, ale ustabilizowałem wszystko i wracam. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem chcę zostać ze względu na potrzebę powiększenia ekipy (dlatego jest również szybka rekrutacja) oraz powracam z czasem wolnym i będę w pełni dyspozycyjny tak jak to było miesiąc temu. Lubię pilnować serwera, pomagać innym i przede wszystkim współpracować z ludźmi. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myślę, że około 3-4h. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Teraz cały czas mam weekend więc będę starał się codziennie w innych porach. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3kh. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na naszych 3 serwerach. @Peter. Biorę, zaraz dodam admina. *nie musisz pisać, dołącz tylko do klubu. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Kasia! 9 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Otwieram szybką rekrutację! Biorę tylko osoby które będą grać, a nie złożą podanie i pojadą od razu na miesiąc/tydzień/dwa na wakacje do babci/nad morze. Chce osoby które nie mają na razie przez lipiec planów, lub są to krótkie plany. Wiecie, żeby ktoś grał. Czyli, potrzebuję kogoś aktywnego na teraz. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MO SALAH 4 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Nick: MO SALAH2. Imię: Miłosz3. Wiek: 174. Znajomość komend admina (0-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: TAK6. Parę słów o sobie **: Dzień dobry mam na imie Miłosz w sumie gram tylko i wyłącznie w cs:go 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chciałbym pomóc przy rozwoju serwera8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: weekendy i dni robocze kilka godzin (4-5h)9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): rano,ale częsciej wieczorem10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: kilka kont ponad 1000 h11. Czy posiadałeś już admina? Tak @MO SALAH. Zapraszam ze steamid na pw do mnie lub @3x3 Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Kasia! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladeDestroy 0 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Nick: BladeDestroy 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: Rocznikowo 14 4. Znajomość komend admina (0-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Siemaka mam na imię Grzegorz mieszkam w Poznaniu interesuje się głównie CSGO ❤️ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ w godzinach od 22 do 5 rano mógłbym grać na Serwerze tak samo jak i w południe 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 godzin 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w Dni robocze to od 12 do 22 a w weekendy od 14 do 24 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 2 lata 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak już nie jeden raz Nie spełniasz podstawowego wymagania. Wieku. Odrzucam. Edytowane 28 Czerwca 2018 przez Kasia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi