Skocz do zawartości

[Wasze Pasje]

Gokuś

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł tego tematu chyba sam za siebie mówi o czym piszemy napiszcie z czym wiążecie swoje pasje może ktoś dzieli swoje pasje z pracą. :D

Dla przykładu ja interesuje się Fotografią i obróbką zdjęć jeszcze nie jestem w tym niszczenie dopiero się uczę obrabiać zdjęcia lepiej wychodzi mi robienie zdjęć chodzę do klasy Fototechnik i w przyszłości chciałbym związać to z pracą otworzyć może jakaś własną firmę i zatrudniać praktykantów. :D:D:D

• Like 2

Od najmłodszych lat, interesowałam się sportem(chodziłam 9 lat do szkoły sportowej), więc od małego miałam z tym styczność, do tego dochodzi również fotografia, uczyłam się w tym profilu(plus do tego dochodziła też grafika) również do moich pasji mogę zaliczyć modę, a dokładniej robienie stylizacji itp. Zaliczyć do tego mogę również Gotowanie, które kocham!!!!! Od pewnego czasu również dochodzą do tego gry, zaczęłam bardziej się nimi ciekawić, tak samo jak e-sportem, od 3 lat co roku zawsze byłam obecna na IEM :D 

• Uwielbiam 2

Interesuję się wieloma rzeczami, ale najbardziej fotografią i informatyką. Informatykę wiążę z moją przyszłością, ponieważ uczę się w technikum na kierunku "informatyk". Lubię robić wszystko od montaży aż po algorytmy, chciałabym rozwinąć się do tego stopnia, by założyć własną działalność i naprawiać na własną rekę. :D Co do fotografii, robię to amatorsko, ale nie przestanę, może i na forum pochwalę się jakimiś zdjęciami, fotografuję głównie przyrodę i krajobraz natury. :guma:

• Uwielbiam 2

Na poczatu bardzo mocno pilka nozna

rok w szkole sportowej prof. pilka nozna

pozniej nagla zmiana planow, przeroslo mnie to wszystko, nie chcialem zmieniac tak nagle otoczenia i pojsc w swiat

Nagle mi sie wzielo na motoryzacje

nie tyle, ze naprawianie bo tego nie potrafie ale jakis autodetaling

ale to tez odchodzi, szybko sie znudzilo (kasochłonne)

Wiec pozostane z pasja do piłki :P

• Uwielbiam 1

• Kasia! zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności