MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 1. Twój Nick: Rias hellcase.com case-ninja.pl 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Fire Tornado 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:128052623 5. Data i godzina zdarzenia: 02.03.2018 11:30-11:50 6. Mapa cs_wiocha_go 7. Opis sytuacji: Na impie przechodzi przez txt i za nimi zabija innych dostał ostrzeżenia od innych graczy mimo to nie zmienił swojego postępowania wyzywał innych graczy 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://556292.node97.pukawka.pl/dem-cs_wiocha_go-1519986180-1519987320.zip świadkowie to m.in motoichi, krzysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Czemu dajesz link do HLTV? Nagraj zaistniałą sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 18 godzin temu, Fakel napisał: Czemu dajesz link do HLTV? Nagraj zaistniałą sytuację. Pisałem powtarzało się wielokrotnie więc dałem linka do GOTV. Poza tym nie będę bawił się w uploadowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Nie musisz dawać normalnego demka. Zaraz sprawdzę Sprawdzone. Podaj dokładny czas, bo ja nigdzie nie widzę tego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, -_- napisał: Nie musisz dawać normalnego demka. Zaraz sprawdzę Sprawdzone. Podaj dokładny czas, bo ja nigdzie nie widzę tego gracza Ogólnie zmienił nick grał impem po ct i przechodził przez txt do hostów na resp tt za "płotem" zaraz dam ticki z demka Edit jest gdzieś pełne demko albo jego 2ga część bo przejrzałem całe demko i nie było do końca mapy a motoichi krzysiu cwaniaczek noksu itd potwierdzą sytuację Edytowane 3 Marca 2018 przez MONATRIX_DxD #RoadToS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłosiłem znowu sytuację do pukawki + nałożyłem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi