Maakiii 2 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Siemanko Mam nie lada problem. Namieszałem coś w graficznej i nie wiem za bardzo jak to odkręcić :/ Dodałem Niestandardową rozdzielczość Ekranu i za nic nie da się tego cofnąć.... Pisze żeby w Windowsie zmienić rozdziałkę ale to nie jest możliwe mechanicznie Jest jakiś ratunek na to ? Windows 7 AMD Radeon R9 200 Series Liczę na jakieś wskazówki ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 W FHD nie pasuje ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkdefast 0 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 reinstall sterowników powinien nawet zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi