Kubaciszew 17 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Proponuje by dodac by sie dostalo Rune Crimson np za 25 lub 30 level. Ja na paladynie mam 29 i jeszcze nie droplem tej runy i szczerze powiedziawszy sie irytuje tym. Dlatego proponuje by dodac takie cos bo zdobycie tej runy glownie od szczescia zalezy. Mozna by go odebrac np pod komenda !crimson. Kto by go nie chcial to po prostu nie wpisuje. Edytowane 3 Marca 2018 przez Kubaciszew Dodatkowe info 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zawsze możesz pominąć questa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) 4 minuty temu, MONATRIX_DxD #RoadToS4 napisał: Zawsze możesz pominąć questa. Ale ja chce 5 HP na start Edytowane 3 Marca 2018 przez Kubaciszew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONATRIX_DxD #RoadToS4 7 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 1.A nie 200? 2.Cóż kup vipa albo czekaj nic innego zrobić nie możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 2 minuty temu, MONATRIX_DxD #RoadToS4 napisał: 2.Cóż kup vipa albo czekaj nic innego zrobić nie możesz Wlasnie dlatego ze nic nie moge innego zrobic chce by takie cos bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoichi 3 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zgadzam się z Kubą bo to niema sensu ja dopiero na 30lvl dropnołem crimsona popieram Kubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 + pojawią się jeszcze konkursy oraz pewien event związany z dropem run. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi