Kubaciszew 17 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dzis niechacy wpisałem w konsoli exec nav_bindings i poprzestawiało mi rozne configi. Nic strasznego się nie stało oprócz zmiany celownika i poprzestawiania rzeczy na ekranie. Celownik już naprawiłem ale jak naprawić to? Jak ktoś się zna niech pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jedynie co idzie z tego co wiem to usunąć z plików gry config.cfg oraz reload lecz po tym usuną Ci się wszystkie bindy oraz ustawienia jakie miałeś w CS:GO, nie wiem czy po tym również nie będziesz musiał sprawdzić spójności plików gry... Taki sposób znam tylko nie wiem czy jest jakaś komenda na przywrócenie, lecz taki sposób mi się tylko nawinął na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 13:46, WujoS napisał: Jedynie co idzie z tego co wiem to usunąć z plików gry config.cfg oraz reload lecz po tym usuną Ci się wszystkie bindy oraz ustawienia jakie miałeś w CS:GO, nie wiem czy po tym również nie będziesz musiał sprawdzić spójności plików gry... Taki sposób znam tylko nie wiem czy jest jakaś komenda na przywrócenie, lecz taki sposób mi się tylko nawinął na głowę Nie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 @Kubaciszew A spróbuj możliwe że masz rozdzielczość ekranu inna i dlatego, spróbuj pogrzebać coś z rozdzielczością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wystarczy, że w ustawieniach CS, przestwisz % HUD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi