Kubaciszew 17 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Dzis niechacy wpisałem w konsoli exec nav_bindings i poprzestawiało mi rozne configi. Nic strasznego się nie stało oprócz zmiany celownika i poprzestawiania rzeczy na ekranie. Celownik już naprawiłem ale jak naprawić to? Jak ktoś się zna niech pomoze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujoS 297 Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Jedynie co idzie z tego co wiem to usunąć z plików gry config.cfg oraz reload lecz po tym usuną Ci się wszystkie bindy oraz ustawienia jakie miałeś w CS:GO, nie wiem czy po tym również nie będziesz musiał sprawdzić spójności plików gry... Taki sposób znam tylko nie wiem czy jest jakaś komenda na przywrócenie, lecz taki sposób mi się tylko nawinął na głowę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubaciszew 17 Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 W dniu 9.03.2018 o 13:46, WujoS napisał: Jedynie co idzie z tego co wiem to usunąć z plików gry config.cfg oraz reload lecz po tym usuną Ci się wszystkie bindy oraz ustawienia jakie miałeś w CS:GO, nie wiem czy po tym również nie będziesz musiał sprawdzić spójności plików gry... Taki sposób znam tylko nie wiem czy jest jakaś komenda na przywrócenie, lecz taki sposób mi się tylko nawinął na głowę Nie podziałało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujoS 297 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 @Kubaciszew A spróbuj możliwe że masz rozdzielczość ekranu inna i dlatego, spróbuj pogrzebać coś z rozdzielczością Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsukuyomi 629 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Wystarczy, że w ustawieniach CS, przestwisz % HUD. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts