Patrykk 3 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Twój nick: Patrykk Wiek: w tym roku 15 lat Kilka słów o Tobie: W tym roku kończę gimnazjum. Interesuje się piłką nożną i grami komputerowymi. Moją ulubioną grą komputerową jest Counter Strike 1.6. Bardzo lubię jeść i spać. Jestem miłym oraz pogodnym człowiekiem. Bardzo lubię pomagać innym. 😝(Y) Dlaczego starasz się o tę funkcję?: W czasie, w którym gram administracji brak i mnie denerwuje, że inni gracze skracają i pchają się do /top15. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: 5 / 10 Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 5 / 10 Staż w grze:2 lata Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=Patrykk Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):Dni robocze: 2 godz, Weekendy: 5 godz. Czy uiścisz składkę adminowską?: TAK Jeśli o czymś zapomniałem to bardzo przepraszam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasyl25 229 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) 1 AMX czyste od 20 dni [ + dostałes bana przed chwila] 2 Od poprzedniego podania wogule nie grałes 3 tu jest twoj gt https://www.gametracker.com/player/Patrykk/193.33.176.143:27015/ Edytowane 4 Marca 2018 przez Wasyl25 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azraelazrael 71 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Na Nie -Znajomość amx nie jest na twoją korzyść -Słabe gt -Piszesz to samo co tydzień temu na podaniu :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Nie -gt -amxbans nie jest czyste od 20 dni -AMX nie jest za dobre 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi