Kioo 14 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 1. Nick: Kio 2. Imię: Krzysiek 3. Wiek: 24 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 9-10 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/661393 8. Parę słów o sobie **: Pracuje w Rzeszowskiej firmie informatycznej jako programista c++ , Kocham wspinać sie po górach z większych osiągnięć zdobyłem szczyty takie jak rysy/mnich i Gerlach. Uwielbiam , jezdzić na motocyklach aktualnie mam r6 , staruszkę troche się rozpada ale daje radosci więcej niż moja kobieta heh. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram dosyć duzo bo mam luzne godziny pracy + myślę że ktoś ze sporym doświedczeniem całosciowym przydał by sie na admina. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:3945341 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5=7 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 12 -15 / potem znowu wracam i siedze do nocy roznie to bywa tak samo jak i w weekend. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1500h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Jestem na tak,miły gracz z duzymi umiejętnościami przyda sie ktos kto odróznia czity od skilla <3 +godziny +znajomosc sourcemod +kultura Co do ciebie bayo czy tonio po 1 masz bana na koncie bayo za aim po drugie na tonio masz vaca po 3 multi konta. Twoje zdanie srednio sie liczy Edytowane 5 Marca 2018 przez Blix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadysta Reniferów 15 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 3x Tak . Kultura ,Pomoc,Opanowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conseqential 65 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ło cie panie, co ja tu widze. Kio? Sklada podanie o Admina ? Oczywiscie ze bede na tak. Kulturka na najwyzszym stopniu. Godzinki sa Mily cieply glos Swietny gracz az inni oskarzaja go o Aimhacka Czemu by nie ? @Tonio Bardzo ladne Slownictwo przyjacielu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 No jak @Kioo zlozyl podanie to i ja sie wypowiem Na plus aktywnosc, skladka, znajomosc sb, mikro, wiek i oczywiście doświadczenie. Minusem mogłaby być aktywność na mikro ale patrzac na innych adminow to mkze to i lepiej? Zdecydowane TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) Jestem na nie Wystarczająca liczba aktywnej Administracji Edytowane 6 Marca 2018 przez EryQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Opanowany, jak i doświadczony gracz w cs:go, miły i sympatyczny. Nie wywyższa się na serwerze jak inni gracze czy niektórzy admini więc na pewno nie będzie nadużywał uprawnień admina. Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIB3R 0 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Hmm na tak + Wiek + Znajomość tego czegoś >>> Sourcemod << + Aktywność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ze względu na bardzo dobre opinie wśród graczy przyjmuję cię na okres próbny, zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi