baandiT 28 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Postanowiłem założyć ogólny temat gdzie będą zamieszczane filmiki z trybun żeby nie spamować tematami tylko wszystko będzie w jednym dlatego zacznę pierwszy i wrzuuce tu filmik z meczu LM PSG - Real oraz Napoli - Juventus(rzut karny), na tym drugim to właśnie dlatego uwielbiam piłkę nożną Napoli - Juventus (rzut karny) Dorzucam Wisłe 1:40 śmiałem się że oprawa na moją cześć he he bo mam nick bandiT Edytowane 9 Marca 2018 przez baandiT 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataliaa 13 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Nie możemy rownież zapomiec o polskiej ekstraklasie, jestem kibicem od wielu lat Lech Poznań, tu wrzucam trzy filmy z roku 2017. Chce tez wspomnieć ze lata 90 nie powrócą, a szkoda wtedy było 100% lepszy doping. Tak bawimy sie na Bułgarskiej. Edytowane 9 Marca 2018 przez Nataliaa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 9 Marca 2018 przez Zyguś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) ;d Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Łowca Hanysów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi