Gokuś 160 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Admin miesiąca Witam wpadłem na pomysł żeby zorganizować pewne urozmaicenie dla adminów otóż wpadłem na pomysł żeby co miesiąc robić głosowanie na najlepszego admina miesiąca w głosowaniu mogą brać udział jedynie gracze i admini server ale nie można oddać głosu na samego siebie. UWAGA!!!!! Za Admina miesiąca nie będą przyznawane nagrody stworzone jest to jedynie w celu urozmaicenia, a także małej rywalizacji adminów i zachęcenia graczy z serwera do odwiedzania forum. W tym miesiącu głosujemy na 1.@MattO 2.@abbad0n 3.@CatGirl Niestety trzech adminów nie bierze udziału ponieważ na razie są oni na okresie próbym. Jak głosujemy??? Otóż oznaczamy admina poprzez "@Nazwa Admina" i piszemy opinie dlaczego uważasz że dany admin powinien dostać tytuł admina miesiąca i czym sobie na to zapracował życzę miłej zabawy i niech wygra najlepszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waloS 12 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) 3.@CatGirl abbad0na, nie widziałem na serwerze, a MattO za mało mówi przez mikrofon. CatGyrl jak najbardziej zasługuje na miano Admina miesiąca. Edytowane 17 Marca 2018 przez waloS 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Jak najbardziej @CatGirl zasługuje na ten tytuł. Aktywna, miła i bardzo otwarta osoba Edytowane 19 Marca 2018 przez abbad0n 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 W takim razie ja też oddam głos na @CatGirl ponieważ gdy brakowało nam adminów dawała sobie radę, obeznana w banowaniu, mutowaniu etc, miła a także zabwana utrzymuje atmosfere na serverze stara się utrzymywać kontakt z graczami na serverze no i oczywiście jest aktywna. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @CatGirl Kociak daje rade Czasem ją poniesie XDDDDD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @CatGirl mam wrażenie że kociak była więcej razy na serwerze, poza tym jako świeży admin daje sobie naprawdę radę więc to Ona zasługuje na miano admina miesiąca. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Z radością informuje iż Adminem miesiąca [Marzec] zostaje nasza droga @CatGirl. Gratuluję a wraz z nowym miesiącem trzeba głosować na kolejnych adminów. Kandydaci [Kwiecień] 1. @Blix 2. @Kioo 3. @TFUU Muukaa DZIFKO 4. @CatGirl 5. @FNX 6. @abbad0n Zasady są takie same jak poprzednio oddajemy głos na jednego kandydata,piszemy dlaczego dany admin zasługuje na miano admina miesiąca życzę wszystkim powodzenia. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Gokuś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 @TFUU Muukaa DZIFKO masz moj glos za aktywność Ps.troszke zajęło mi uczenie cie komend raku XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi