baandiT 28 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Nie wiem gdzie to napisać dlatego napisze o tym tutaj muszę przyznać że jak do tej pory jesteście jedyną serwerownia na której mam problemy z banowaniem jak nie nick to znowu czas bana, a jeszcze jak by tego było mało, to jest brak możliwości banowania przez steam ID przed chwilą wywaliłem gościowi bana na 2 dni w komendzie pisze się długość w minutach a 2dni to 2800 minut i tez tak wpisałem, serwer uznał to inaczej i poleciał perm, ręce opadają mam admina ale gdybym nie miał tego admina to bym różnicy nie odczuł w związku z tym Ban jak najbardziej zasłużony, brak kultury obrażanie innych jak i samego admina typu " ty kur*** " i tak dalej ale to nie powód do tego by karać kogoś permem. Dlatego mam prośbę , zrób ktoś w końcu tego sm_admin jak należy, żeby normalnie dało się banować graczy, jak nie ma możliwości banowania przez sm_admin to przynajmniej powinna być możliwość banowania przez steam ID i co do czasu bana bo z tego co widać to serwer nie obsługuje banów na dłużej niż dzień jak bym wpisał w czasie 60 to i może by się udało żeby dostał delikwent bana na godzinę innym adminom też zdażają sie wpadki akurat banować się nie da przez sm_admin I jak się domyślam pewnie zaraz poleci na mnie skarga że gościu perma za obraze dostał he he Tu jest link gdyby ktoś chciał zobaczyć: http://miragecsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:197374134&advType=steamid&Submit Czas bana uznało za powód, komenda była wpisana prawidłowo, zawsze się upewniam i sprawdzam, mam nawet zapisane, więc jestem 100% ze to nie ja się pomyliłem Sprawa rozwiązana , temat do zamknięcia Edytowane 15 Marca 2018 przez baandiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi