Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 W tym temacie będą poruszane kwestie związane z klasą Barbarzyńca na serwerze New Diablo Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Pancerz barbarzyńcy nie powinien odbijać(redukowac) dmg z kosy Edytowane 20 Marca 2018 przez Shadow #RoadToSilver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 a na pewno odbija? Pokaż mi proszę odbicie z konsoli (zadane DMG), bo ja nie dodawałem mu nigdy abs dla noża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonder 1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Proponuje żeby tarcza blokowała wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Jeżeli chcesz, żeby tarcza blokowała również umiejętności i nóż to trochę chyba zagalopowałeś się. Aktualnie jedyną klasą, która blokuje umiejętności jest zniewolony, który jest klasą premium, więc na pewno barbarzyńca nie będzie miał tej możliwości. Co do noża to ninja wtedy miałaby bardzo małe szanse na pokonanie barbarzyńcy. Podsumowując: aktualnie tarcza jest bardzo dobra i jak na zwykłą klasę to jest super. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonder 1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) skoro jest dobra to czemu ja nia gram tylko ? Edit:Noza nie musi odbijac ale np itemu i skille postaci np fireball Edytowane 8 Lipca 2018 przez wonder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 11 minut temu, wonder napisał: skoro jest dobra to czemu ja nia gram tylko ? Edit:Noza nie musi odbijac ale np itemu i skille postaci np fireball Garsz tylko ty ponieważ na serwerze jest mało osób i jest dużo klas nie ma co ulepszać bardzo dobrych klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi