Michal095 10 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Proponuje aby lowca byl troche inny: 1 rodzaj beltow = 100dmg+adrenalina granaty sa ok mana: -wiekszy obszar beltow +50 -szybsze ladowanie granatow -1s -szybsze przeladowanie kuszy -1s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jestem na nie . Bełt jest zależny od inteligencji tak jak kazda umiejętność na diablo i tak powinno zostać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Ja mysle ze szybkość bełtow trzeba jeszcze zwiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 18 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 A ja myślę, że po coś stworzyłem tematy To jest temat związany z klasą Łowca. Tam proszę pisać. W innym przypadku nie będę brał tego pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi