ckbs 11 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Czy tylko mi się wydaje że klasa nihlathak jest p2w? -odbicie pocisku -kula która zabija w 90% przypadkach na hita zdaje mi się że troche za dużo tego, na serwerze jest masa osób które nie mają za grosz umjejętności a zabijaja tylko dlatego że mają tą śmieszną kule i osoby strzelające do nich same się zabijają. I tłumaczenie że to klasa premium jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Ten temat był już wielokrotnie poruszany. Jeżeli nie widzisz sensu w tym że klasy premium muszą być lepsze od normalnych inaczej gracze by ich nie kupowali to również bez sensu jest to żebym ci to tłumaczył. Grasz paladynem i widzę że naprawdę dobrze grasz w cs bo już nie raz miałem okazje sam się o tym przekonać ale na tym polega diablo że jedna klasa goni drugą i tak zostanie. Pozdrawiam Leśny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Ta klasa jest p2w były propozycje z nerfem ale Ci co kupili nie chcą zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 19 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Było poruszane + proszę pisać w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi