Beast 1 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Nick: BeastLink do SSów: dostalem bana za bind Wycinek z konsoli(bez IP)*: ||| Nick: Beast ||| Steam ID: STEAM_1:0:12276798 ||| Powod: AD ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa Serwer: Deathrun cs 1.6Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/71946.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,399 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 @MiszczKunk ma 24h na rozpisanie dema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiszczKunk 79 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Z samego wejścia na serwer zauważyłem jak wylatywałeś z respa jak torpeda. Na demku dokładnie widać jak długo scrollowałeś. Sam używałem tego i wiem na jakiej zasadzie to działa. Wszystko zaczęło się gdy byłeś już po ct (widać dokładnie jak przesadziłeś z scrollem i nie mogłeś się ruszyć) dalej wszystko na demku jak na tacy. demko: http://www67.zippyshare.com/v/EfephIOG/file.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beast 1 Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 dobra niby jest to na demku ale czy jest to w regulaminie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiszczKunk 79 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 1 minutę temu, Beast napisał: dobra niby jest to na demku ale czy jest to w regulaminie ? 2.1. Zakaz używania wszelkich typów wspomagaczy i skryptów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beast 1 Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 (edited) no to ladnie, teraz innych lap za tego ad bo sam go nie uzywam widac to po czasach @edit Przyznalem sie koles ale ze ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie moja wina używaj opcji edytuj //Zygi Edited March 19, 2018 by Zyguś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,399 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts