GORYLEK 0 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Witam, mam problem. Wchodzę na serwer np. diablo mod i są komendy np. /item lub /zadanie, kiedy wpisuje komende pojawia mi się czarne okno gdzie powinno mi pisać o danym itemie lub zadaniu, a mi wyskakuje czarne okno i pusto na nim. Nie ma nic oprócz przycisku OK. jakąkolwiek komende wpisze to mam pusto nic nie pokazuje, nie moę się nic dowiedzieć próbowałem odinstalować cs'a i mam ustawiony OpenGL. mam steama i nie wiem czemu tak mam proszę o pomoc co mogę zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Napisales to w złym dziale, przeniosłam z działu "Grafika" tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,942 Posted March 23, 2018 Root Share Posted March 23, 2018 Na pewno grasz na naszym serwerze? U nas po wpisaniu !Item !drop !sklep !questy, pojawia się menu, a nie okno, to raz, a dwa że nie mamy komend /item oraz /zadanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORYLEK 0 Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 gram na innym diablo ale chce wiedziec czy da sie to zrobic jakos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts