Patrykk 3 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Twój nick: Patrykk Wiek: w tym roku 15 lat Kilka słów o Tobie: W tym roku kończę gimnazjum. Interesuje się piłką nożną i grami komputerowymi. Moją ulubioną grą komputerową jest Counter Strike 1.6. Bardzo lubię jeść i spać. Jestem miłym oraz pogodnym człowiekiem. Bardzo lubię pomagać innym. 😝 Dlaczego starasz się o tę funkcję?: W czasie, w którym gram administracji brak i mnie denerwuje, że inni gracze skracają i pchają się do /top15. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: 8 / 10 Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8 / 10 Staż w grze:2 lata Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=Patrykk Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):Dni robocze: 2 godz, Weekendy: 5 godz. Czy uiścisz składkę adminowską?: TAK Jeśli o czymś zapomniałem to bardzo przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jakieś 25min temu jak przedłużałes mapę co starałes się zrobić? Zapobiec skracaniu czy wbijaniu się do topki? Idź lepiej praktykuj zawód - spanie, a nie pchasz się tam gdzie nie pasujesz. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi