MAUPISZON 90 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Nick: Yashino #RoadToSilverLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: You have been banned by this server Powód: Name tag usatwiony przed nickiem ( grupa) Serwery-GoSerwer: New Diablo ModLink do bana:http://diablocsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:178626746&advType=steamid&Submit Coś ode mnie ja niczego nie reklamuje bo ta serwerownia jest zamknięta ...( poproszę jak najszybciej o ub) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 To tak jakby sie dostalo bana w csgo za nazwe sieci cs 1.6 ktorej nie ma w csgo. Jestem za tym zeby dac ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 27 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 21 godzin temu, Kubaciszew napisał: To tak jakby sie dostalo bana w csgo za nazwe sieci cs 1.6 ktorej nie ma w csgo. Jestem za tym zeby dac ci ub Dla mnie to nie ma większego sensu, ponieważ ta sieć istnieje, ale nie działa jej forum. Nie zniknęła z sieci i dla mnie to reklama. Co do sprawy, zostało to załatwione już na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi