MAUPISZON 90 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Nick: Yashino #RoadToSilverLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: You have been banned by this server Powód: Name tag usatwiony przed nickiem ( grupa) Serwery-GoSerwer: New Diablo ModLink do bana:http://diablocsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:178626746&advType=steamid&Submit Coś ode mnie ja niczego nie reklamuje bo ta serwerownia jest zamknięta ...( poproszę jak najszybciej o ub) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubaciszew 17 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 To tak jakby sie dostalo bana w csgo za nazwe sieci cs 1.6 ktorej nie ma w csgo. Jestem za tym zeby dac ci ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted March 27, 2018 Root Share Posted March 27, 2018 21 godzin temu, Kubaciszew napisał: To tak jakby sie dostalo bana w csgo za nazwe sieci cs 1.6 ktorej nie ma w csgo. Jestem za tym zeby dac ci ub Dla mnie to nie ma większego sensu, ponieważ ta sieć istnieje, ale nie działa jej forum. Nie zniknęła z sieci i dla mnie to reklama. Co do sprawy, zostało to załatwione już na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts