MAUPISZON 90 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Nick: Yashino #RoadToSilverLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: You have been banned by this server Powód: Name tag usatwiony przed nickiem ( grupa) Serwery-GoSerwer: New Diablo ModLink do bana:http://diablocsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:178626746&advType=steamid&Submit Coś ode mnie ja niczego nie reklamuje bo ta serwerownia jest zamknięta ...( poproszę jak najszybciej o ub) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 To tak jakby sie dostalo bana w csgo za nazwe sieci cs 1.6 ktorej nie ma w csgo. Jestem za tym zeby dac ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 21 godzin temu, Kubaciszew napisał: To tak jakby sie dostalo bana w csgo za nazwe sieci cs 1.6 ktorej nie ma w csgo. Jestem za tym zeby dac ci ub Dla mnie to nie ma większego sensu, ponieważ ta sieć istnieje, ale nie działa jej forum. Nie zniknęła z sieci i dla mnie to reklama. Co do sprawy, zostało to załatwione już na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi