Travolta 3 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Grałem pod nickiem Skull.Gram nie od dzis.Czasem sobie kupie vipa,jak mam wiecej pieniążków,nigdy nie czitowałem,a jak chodzi o screeny to nie za kulture chyba? mam nadzieję,żę UNBAN będzie kolejnym świątecznym sukcesem,bo dzisiaj jestem po 5 godzinach odtykania odpływu i brodzenia w gównie :D. Wesołych świąt !W prośbie wypowiadają się sami admini.Wzór: Nie rozumiemNick:SkullLink do SSów:http://www54.zippyshare.com/v/Jd4DUc60/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: dałem w innym temacie cały wycinek,nie wiem nawet jak dojść do tego tematu ,ale napewno jest!Serwer:DD2 CS-ClassicLink do bana:nie rozumiem,jestem za głupiWstawiamy tylko i wyłącznie na zippyshare i tylko w paczce .rar/.zipNIE PODAJEMY SWOICH ADRESÓW IP!TUTAJ ZNAJDZIESZ LISTĘ BANÓW| Proszę o reakcje,ponieważ z adresu IP gra również kolega ze STEAM i możliwe,że kiedyś będzie chciał odwiedzić serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travolta 3 Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 Connecting to Connection accepted by [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Skull ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_1:0:351114166 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: 01.04.2018 - 15:08:04 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] * Privileges set BUILD 1333 SERVER (0 CRC) Server # 52 Serverinfo packet received. Clearing memory O co chodzi? Grałem sobie pod nickiem Skull. Nie podoba mi się,że dostaje bana za nic :/ jakie screeny.jakl to zrobic.Prosze o pomoc,nieraz tu kupowałem vipa lubie siec serwerów classic cs i mnie denerwuje banowanie za nic. No.przez przypadek znalazłem bo chciałem napisać do foxa z nowiną :D. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travolta 3 Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 11,07 to można płacić za VIP,a nie za niesłuszny ban żeby sobie pograć. bez kitu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki 2,412 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 W poprzednim poście ci dałem linka co masz zrobić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki 2,412 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts