Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kolejną wybraną osobom jest @Kasia! Zapraszam do zadawania pytań 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Hejka ♥ 1. Ubierasz się zgodnie z modą czy masz własny styl? 2. Nosisz skarpetki w jednym kolorze czy częściej we wzorki? 3. Nosisz kapelusze? 4. Wstydzisz się czegoś? Jeżeli tak to czego? 5. Z kim mieszkasz? 6. Opiszesz siebie w 3 słowach? 7. Jaki jest sens życia? 8. Masz jakiś fetysz?;D 9. Gdybyś mogła być jedną osobą z bajki/filmu/serialu/gwiazdy to kim byś chciała być i dlaczego? 10. Gdybyś mogła mieć życie jednej osoby z bajki/filmu/serialu/gwiazdy to kogo życie mogłabyś mieć i dlaczego? 11. Pozdrowisz mnie? 12. Dlaczego dlaczego? 13. I ostatnie... Twoja ulubiona emotka to..? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Siema Kasia ! no to króciutko musi byc 1.Jak z Damianem Kasia ? 2. A Wasza Córcia bedzie miala na imie Basia ? 3. a Moze po mamie Kasia? 4 .a moze Jasia? 5. Jak z Damianem zyjesz? 6. A 3 litry wody dziennie pijesz? 7. a moze cos szyjesz? 8.Jak zdroweczko u Ciebie? 9.Zimno tak u Cb? 10.Dlaczego matematyka jest taka trudna? 11.a Dlaczego ustny z Angielskiego tez ?:D 12.Dokąd nocą drepta jeż? 13. MOże ty wiesz? 14.Dobry to jest zwierz? 15.Duzo z POlskiego wiesz? 16. OPisz mi tu jakis wiersz 17.Marzenia zamieszkac w sanoku? 18.i miec codziennie Damiana na oku? 19.isc spac o zmroku? 20.zasypiasz na boku? 21.Damian był kiedys w amoku? 22.wierzysz w Legende smoków? 23.co było pierwsze jajko czy kura? to było by na tyle, nie bede dreczyc dalej czekam na odpowiedzi bajooo!:D 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 [P] No hejcia kochana! [P] Jak tam zdrówko? [P] Dobrze Ci się żyje tam? [P] Jak w pracy? [P] Co cenisz najbardziej w ludziach? [P] A co Cię w nich odpycha? [P] Czego nigdy byś nie wybaczyła? [P] Opiszesz mnie w 5 słówkach? [P] A siebie opiszesz? [P] Ulubione danie? [P] Ulubione picie? [P] Ulubiony napój procentowy? [P] Lubisz mnie chociaż troszku?:( [P] Jestem atencjuszką?! [P] Ulaną?! [P] Jedyną w swoim rodzaju?! [P] Buziaczki Kasieńko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 [P] Elo Kasiunia co tam? [P] Jak samopoczucie? [P] Lubisz dobrą szame? [P] Kiedy road to WWA? [P] Jak tam Damian? Grzeczny jest? [P] Pynia to gnój co nie? [P] Wchodź częściej na serwer ok? [P] Jesteś najlepsza czy nie? [P] Co tak krzyczysz na tym sb? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Hejka kasia czo tam skarbie kiedy mi dasz tego moderatora? przelew doszedł? czm juz grafiki nie robisz jak ja tak kochalem twoje prace ;< dlaczego my jeszcze nie jestesmy razem spokojnie nie poszlabys do wiezenia za pedofilie raczej ogl jakis sport? kibicujesz jakiejsc druzynie pilkarskiej i dlaczego jest to arka gdynia? sluchasz rapuuuuuu? wgl to czego sluchasz jaki pilkarz jest najprzystojniejszy i dlaczego jestem to ja Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez eqk 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 [P]Halo Kasiunia [P]Jak tam z Damiankiem? [P]Jak w pracy? [P]Kiedy się znowu widzimy? [P]Dobrze Ci się ze mną pracuje? [P]Uważasz, że jestem ulany? [P]Go trip Wawa? [P]A może trip Kato? [P]A może trip Sanok? [P]Jak zdrówko? [P]Dobrze się czujesz jako Administrator forum? [P]Chciałabyś zrezygnować z tej funkcji czy może dalej mimo wszystko to robić? [P]Dlaczego jesteś taką panią stanowczą? [P]Jesteś feministką? [P]Co o nich sądzisz? [P]Co sądzisz o czarnym proteście? [P]Dołączasz? [P]Co o mnie sądzisz? [P]A co sądzisz o Karolu? [P]A o społeczności classica? [P]Dlaczego jesteś takim leniem? [P]Że niby ja nie rozróżniam kolorów?? XD [P]Ostatnio obejrzany serial? [P]A film? [P]Książkę czytasz jakąś teraz? [P]A jak nie to jaką ostatnio czytałaś? [P]Co robisz w wolnych chwilach oprócz gadania z Damiankiem? [P]Nie denerewuje Cię on? [P]Kc go strasznie? [P]Co czułaś przy pierwszym spotkaniu z nim? [P]Będę chrzestnym? [P]A wujkiem chociaż? [P]Ostatnia przesłuchana piosenka? [P]Najczęściej słuchany gatunek? [P]Wykonawca? [P]Nie krzycz ciągle, ok? XD Wiem, że dodaję spóźnione, ale napisałem wczoraj, a zapomniałem dodać XD 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi