Tymbarkowa :3 1,854 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Kolejną wybraną osobom jest @Kasia! Zapraszam do zadawania pytań 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszejla. 1,144 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Hejka ♥ 1. Ubierasz się zgodnie z modą czy masz własny styl? 2. Nosisz skarpetki w jednym kolorze czy częściej we wzorki? 3. Nosisz kapelusze? 4. Wstydzisz się czegoś? Jeżeli tak to czego? 5. Z kim mieszkasz? 6. Opiszesz siebie w 3 słowach? 7. Jaki jest sens życia? 8. Masz jakiś fetysz?;D 9. Gdybyś mogła być jedną osobą z bajki/filmu/serialu/gwiazdy to kim byś chciała być i dlaczego? 10. Gdybyś mogła mieć życie jednej osoby z bajki/filmu/serialu/gwiazdy to kogo życie mogłabyś mieć i dlaczego? 11. Pozdrowisz mnie? 12. Dlaczego dlaczego? 13. I ostatnie... Twoja ulubiona emotka to..? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychux 378 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Siema Kasia ! no to króciutko musi byc 1.Jak z Damianem Kasia ? 2. A Wasza Córcia bedzie miala na imie Basia ? 3. a Moze po mamie Kasia? 4 .a moze Jasia? 5. Jak z Damianem zyjesz? 6. A 3 litry wody dziennie pijesz? 7. a moze cos szyjesz? 8.Jak zdroweczko u Ciebie? 9.Zimno tak u Cb? 10.Dlaczego matematyka jest taka trudna? 11.a Dlaczego ustny z Angielskiego tez ?:D 12.Dokąd nocą drepta jeż? 13. MOże ty wiesz? 14.Dobry to jest zwierz? 15.Duzo z POlskiego wiesz? 16. OPisz mi tu jakis wiersz 17.Marzenia zamieszkac w sanoku? 18.i miec codziennie Damiana na oku? 19.isc spac o zmroku? 20.zasypiasz na boku? 21.Damian był kiedys w amoku? 22.wierzysz w Legende smoków? 23.co było pierwsze jajko czy kura? to było by na tyle, nie bede dreczyc dalej czekam na odpowiedzi bajooo!:D 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 [P] No hejcia kochana! [P] Jak tam zdrówko? [P] Dobrze Ci się żyje tam? [P] Jak w pracy? [P] Co cenisz najbardziej w ludziach? [P] A co Cię w nich odpycha? [P] Czego nigdy byś nie wybaczyła? [P] Opiszesz mnie w 5 słówkach? [P] A siebie opiszesz? [P] Ulubione danie? [P] Ulubione picie? [P] Ulubiony napój procentowy? [P] Lubisz mnie chociaż troszku?:( [P] Jestem atencjuszką?! [P] Ulaną?! [P] Jedyną w swoim rodzaju?! [P] Buziaczki Kasieńko! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 [P] Elo Kasiunia co tam? [P] Jak samopoczucie? [P] Lubisz dobrą szame? [P] Kiedy road to WWA? [P] Jak tam Damian? Grzeczny jest? [P] Pynia to gnój co nie? [P] Wchodź częściej na serwer ok? [P] Jesteś najlepsza czy nie? [P] Co tak krzyczysz na tym sb? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eqk 440 Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 (edited) Hejka kasia czo tam skarbie kiedy mi dasz tego moderatora? przelew doszedł? czm juz grafiki nie robisz jak ja tak kochalem twoje prace ;< dlaczego my jeszcze nie jestesmy razem spokojnie nie poszlabys do wiezenia za pedofilie raczej ogl jakis sport? kibicujesz jakiejsc druzynie pilkarskiej i dlaczego jest to arka gdynia? sluchasz rapuuuuuu? wgl to czego sluchasz jaki pilkarz jest najprzystojniejszy i dlaczego jestem to ja Edited April 6, 2018 by eqk 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,883 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 [P]Halo Kasiunia [P]Jak tam z Damiankiem? [P]Jak w pracy? [P]Kiedy się znowu widzimy? [P]Dobrze Ci się ze mną pracuje? [P]Uważasz, że jestem ulany? [P]Go trip Wawa? [P]A może trip Kato? [P]A może trip Sanok? [P]Jak zdrówko? [P]Dobrze się czujesz jako Administrator forum? [P]Chciałabyś zrezygnować z tej funkcji czy może dalej mimo wszystko to robić? [P]Dlaczego jesteś taką panią stanowczą? [P]Jesteś feministką? [P]Co o nich sądzisz? [P]Co sądzisz o czarnym proteście? [P]Dołączasz? [P]Co o mnie sądzisz? [P]A co sądzisz o Karolu? [P]A o społeczności classica? [P]Dlaczego jesteś takim leniem? [P]Że niby ja nie rozróżniam kolorów?? XD [P]Ostatnio obejrzany serial? [P]A film? [P]Książkę czytasz jakąś teraz? [P]A jak nie to jaką ostatnio czytałaś? [P]Co robisz w wolnych chwilach oprócz gadania z Damiankiem? [P]Nie denerewuje Cię on? [P]Kc go strasznie? [P]Co czułaś przy pierwszym spotkaniu z nim? [P]Będę chrzestnym? [P]A wujkiem chociaż? [P]Ostatnia przesłuchana piosenka? [P]Najczęściej słuchany gatunek? [P]Wykonawca? [P]Nie krzycz ciągle, ok? XD Wiem, że dodaję spóźnione, ale napisałem wczoraj, a zapomniałem dodać XD 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts