Mr.Saper 35 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 1. Nick: Mr.Saper 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: No Pewka 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/32727 8. Parę słów o sobie **: No Jestem Kamil Mam 19 lat ukończyłem szkołę mundurową przez co będę mógł więcej czasu spędzać prze kompem Lubie wszelakie sporty zawsze trzeba być w formie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chce pomóc ukochanym adminom 10. Steam_ID: STEAM_1:0:42169501 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 3-4h dziennie zapewnie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie bywa ale często 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2556h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): No Pewnie i to nie raz ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jestem na tak kazda pomoc się przyda jedyny minus to składka a reszta na +. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na tak, na pewno sobie poradzi. Znajomość sm 10/10 trochę nie wierze, ale niech będzie Duży staż w CS, doświadczenie ma duże, jak najbardziej na tak. Szkoda że brak składki, ale reszta na plus. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez WhiteBlood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja jestem na tak często go widzę przyda się każda pomoc jedyny minus to składka a ta znajomość to nie wiem czy jest 10/10 Reszta na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 miał juz admina jak najbardziej na + miły życzliwy i ogarnięty a co do składki to zapłacę za Ciebie jak bedzię trzeba. pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witaj z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi