Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Hejka przydało by się rozbubudzić ten dział także wpadłem na pomysł żeby zrobić coś takiego że osoba cytuję słowa z piosenek,filmów, bajek, anime, vines, youtube, filmów dla pełnoletnich różne cytaty, słowa postaci itd wykaż się kreatywnością. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Bucek napisał: "Nadziej to dobra rzecz,może najlepsza ze wszystkich,a to, co dobre nigdy nie umiera." "Zastanawiam się, co powinienem zrobić . Chociaż to niezbyt skomplikowane. Rzecz sprowadza się to dwóch możliwości. Zacząć żyć lub zacząć umierać." "O najważniejszych sprawach najtrudniej opowiedzieć, ponieważ słowa pomniejszają je. Trudno sprawić,aby obcy zaczęli cenić to, co jest dla ciebie najważniejsze." ~Stephen King ~Skazani na Shawshank ~Stephen King~Cztery Pory Roku ~Stephen King ~Skazani na Shawshank Nie wiem czy w dobrej kolejności bo dawno to czytałem ale mam nadzieję że tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 "Nie wiesz, co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż siebie samego" "Szczeście można znaleźć nawet w najciemniejszych chwilach, jeśli tylko nosi się w sobie światło" "Niektóre nieskończoności są większe od innych nieskończoności" 3 minuty temu, Bucek napisał: "Cztery Pory Roku". Dobra, twoja kolej tylko następnym razem nie googluj XD Nie googlowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Teraz, Bucek napisał: "Niektóre nieskończoności są większe od innych nieskończoności" ~Gwiazd naszych wina :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 "Doktorze,proszę przebadać tego pacjenta" "Improwizacja,adaptacja,wytrwałość" "Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć. Ale nie jesteśmy też martwi." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 45 minut temu, OptimusPrim napisał: "Doktorze,proszę przebadać tego pacjenta" "Improwizacja,adaptacja,wytrwałość" "Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć. Ale nie jesteśmy też martwi." Nie wiem "Vixiarz wiara jest w hipnozie Każdy skacze ile może A energia procent sto Dzisiaj balet LEVEL PRO Browar, whiskey, gin, tequila Alkiem ciało dziś zasilam JAZDA JAZDA KLUBOWICZE ! ŁAPY W GÓRĘ - NA WAS LICZĘ !!! " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 43 minuty temu, Zyguś napisał: Nie wiem "Vixiarz wiara jest w hipnozie Każdy skacze ile może A energia procent sto Dzisiaj balet LEVEL PRO Browar, whiskey, gin, tequila Alkiem ciało dziś zasilam JAZDA JAZDA KLUBOWICZE ! ŁAPY W GÓRĘ - NA WAS LICZĘ !!! " Sound Bass - KLUBOWICZE (To znaczy nie wiem czy chodziło ci o Sound Bass ale w tym najlepiej brzmi) Proste mordko lecimy razem w balety? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Gokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Przecież ta zabawa nie ma sensu, bo można sobie w google wystukać 90% słów które tutaj padną, lul 59 minut temu, Gokuś napisał: Proste mordko lecimy razem w balety? Zwarty Pakt don't fear death but rather the unlived life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Paweł. napisał: Przecież ta zabawa nie ma sensu, bo można sobie w google wystukać 90% słów które tutaj padną, lul Zwarty Pakt don't fear death but rather the unlived life Nie mam pojęcia, ale można zobaczyć kto kiedy oszukuje I mam nadzieje że wszyscy raczej robią to uczciwie "Everyone lives, believing what they know and what they experience. The sum of these experiences is called reality. But knowledge and cognition are ambiguous concepts, they are nothing more than a delusion, an illusion of the world created by you" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi