Kicaii. 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1. Nick: Kicaii-. 2. Imię: Paweł. 3. Wiek: 16. 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Mocne z +10. 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak. 6. Składka (tak/nie): Raczej nie. 7. Link do swojego GameTrackera**: https://www.gametracker.com/server_info/212.91.26.61:27045/top_players/?query=Kicaii 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Paweł. Mam 16 lat. Interesuję się informatyką,składaniem/naprawianiem Komputerów. Od podstawówki kiedy powstał TeamSpeak3 staram się stawiać własne serwery i upiększać je.Posiadam pieska yorka. Wabi się Majki. Gram w różne sporty typu: koszykówka, siatkówka czy piłka nożna. jestem od pewnego czasu raczej miłą i spokojną osobą :). (Tak od pewnego czasu).Na sieciach jestem od dawna. Raz tu raz tam. Szukam miejsca gdzie Będzie mi najlepiej dogadywać się z administracją. Jak na razie na arenach nie jest źle. Mam nadzieje że zabawię tu dłużej. Lub na zawsze, do póki nie skończę z CS:GO. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mam ogromne doświadczenie w byciu administratorem/Opiekunem/Właścicielem ponieważ posiadałem swoje 2 serwery. Na wielu sieciach jestem rozpoznawany. Tutaj, mam nadzieje że też ktoś mnie pamięta . Chciałem zostać adminem również z tego względu że zmienił się opiekun. Przynajmniej mogę wejść ze spokojem na serwer nie bojąc się że dostane bana DOSŁOWNIE za nic. Ale nie wracajmy do przeszłości . 10. Steam_ID: STEAM_0:1:126895011 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): We wszystkie dni. Zależy Kiedy mam czas. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 4,158 h. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie tylko. Miałem swoje serwery. (Nawet się kręciły :D) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 "Namawianie" do wypowiedzi w podaniu przez dodanie wpisu na czacie. Odrzucone! 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi