neska. 3 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kolejny wywiad jest z naszym adminem ProCOD PaPkUu. Chcesz wiedzieć o nim coś więcej ? Zapraszam do przeczytania Redaktor - Fantasia ;* Bohater - PaPkUu Dobrze. Na początku, przedstaw się nam, powiedz jak masz na imię, ile masz lat i gdzie mieszkasz Mam na imię Damian , mam 19 lat i mieszkam w Kozienicach . Chodzisz do szkoły, czy może już pracujesz ? Niestety jeszcze chodzę, zawaliłem i teraz muszę się męczyć Jakie masz plany na przyszłość ? Hmm .. znaleźć dobrą prace i założyć rodzinkę . Masz może rodzeństwo? Tak. Mam dwóch braci , 20 i 4 latka Jaki jest twój ulubiony kolor ? Zieelony ;D Uprawiasz jakiś sport ? Tak , piłkę nożną Jaki rodzaj muzyki lubisz słuchać Rap , reggae , no i co wpadnie w ucho . Jakie masz zainteresowania ? Oczywiście CS , motoryzacja i rysowanie Co lubisz robić w wolnym czasie ? Słuchać muzyki , siedzieć z wami na forum i na cs'ie . Dobra, to teraz zmienimy temat. Ile już grasz w cs'a ? Ohohoo ;d , w cs gram już prawie 5 latek , oczywiście miałem przerwy ale nie były one długie Jak trafiłeś na cs-classic ? Na Classica trafiłem przypadkiem , szukałem serverów na google i tak jakoś mi go wyszukało . Dlaczego wybrałeś taki nick "PaPkUu" ? Szczerze to nawet nie pamiętam , już długo go mam . Jaka jest twoja ulubiona broń w cs? AWP <3 , ale tak to wszyskim da się grać Ulubiona mapa ? Westwood big Czy dogadujesz się z wszystkimi z forum ? Myślę że tak ;p Jak oceniasz administrację, a może byś coś zmienił ? Administracja moim zdaniem jest bardzo dobra . Karol i reszta ekipy dobrze sobie radzi z serverami , a na wuwunia temat się nie będę wypowiadał bo nawet go nie znam Chciałbyś może kogoś pozdrowić ? Jak najbardziej Ciebie , Karola , Siwego , Nikosia , Hapaja, AtV i resztę administracji serverów i oczywiście graczy Dzięki za wywiad. Cześć Było miło , Narazicho Jeżeli się podoba daj "LAJKA" 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Bardzo ciekawy wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fajny. Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RmF^^ 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ciekawe pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 PaPkU zawiodłem się na tb a dlaczego nie powiedziałeś kogo szukasz xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 o hohoh ;d Po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzieki papciu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ciekawy wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Spoko wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fajny wywiad ;d Dziękuje za pozdrowienia ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Tak jak poprzednio. Krótkie pytania,mogłaś bardziej drążyć temat. A tak to fajnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi