CreW_ 121 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nick:CreW_Powód rezygnacji:Brak chęci, malo ludow na serwerzeCos od siebie: No coz przyszedl taki czas na koniec mojej kariery :/, w tych 365 dni poznalem mnustwo ludzi, dobrych, zlych, akurat zlych juz niema xd, ale moge powiedziec ze byla moja pierwsza i najbardziej ulubiona serwer:) Przede wszystkim jestem obcym krajowcem, nie pochodze z polski ale mieszkam w polsce xd o tym wiedzieli tylko 3-4 osoby, ale juz wszyscy ;p Pozdrawiam cala ekipe dd2 <3 <3 Bede wbijal czasami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dziękuje za czas, który poświęciłeś. Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi