CreW_ 121 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Nick:CreW_Powód rezygnacji:Brak chęci, malo ludow na serwerzeCos od siebie: No coz przyszedl taki czas na koniec mojej kariery :/, w tych 365 dni poznalem mnustwo ludzi, dobrych, zlych, akurat zlych juz niema xd, ale moge powiedziec ze byla moja pierwsza i najbardziej ulubiona serwer:) Przede wszystkim jestem obcym krajowcem, nie pochodze z polski ale mieszkam w polsce xd o tym wiedzieli tylko 3-4 osoby, ale juz wszyscy ;p Pozdrawiam cala ekipe dd2 <3 <3 Bede wbijal czasami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Dziękuje za czas, który poświęciłeś. Przyjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts