RomantykNLO 140 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Otóż gdy chciałem sobie pobrać fortnita i miałem instalacje Epic games launcher i wyskoczyło mi okienko z że autoaktualizacja się nie powiodła kod błędu SU-PQR1603. I jest napisane że to błąd windowsa który powoduje błąd w instalacji. Klikałem w te tipy na oficjalnej stronie które niby miały pomóc ale nic. Wie ktoś jak to naprawić? Z komputerem nie powinno być błędów, gra powinna hulać na wysokich. Mam windowsa 7. Z góry dzięki za pomoc @Kvasek sprawdzę dzisiaj bo wczoraj już nie miałem siły. Działa, dzięki stary Można zamknąć Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=UAUGL2ZyAio Mojemu kumplowi pomoglo @RomantykNLO Pomogło? Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Kvasek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi