Na'Vi 5 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Proponuję żeby gracze z premką magik nie byli brani pod uwagę w konkursie , ponieważ tej klasy nie da się zabić. Pozdrawiam Na'Vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RmF^^ 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terro 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 NIE Od czego macie oczy diabła i oczy katsumoto ? Płacisz, wymagasz i otrzymujesz. Ta premka kosztuje 32zł więc musi być dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Każdy gracz powinien być uwzględniany do.konkursu.Można jedynie "podnieść poprzeczkę" dla klas xxl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ale te pęrki dropia 2 osoba na mapę a reszta co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ale te pęrki dropia 2 osoba na mapę a reszta co? Ale macie problemy .... tą klasę da się zauważyć tylko trzeba dobrze się przypatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jestem na tak:) lub opcja numer 2 podniesc poprzeczkee dla klas xxl albo dorobic wiecej perkow gdzie mozna widziec nie widzialnych...pozatym perk oczy katsumoto daja Ci chyba 1/3 na odrodzenie sie oraz 100 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dokladnie oczy katsumoto dzialaja jak morfina a nie jak oczy diabla..... po 2 moim zdaniem mowisz ze 32 zl wiec musi byc dobra? okej to ja wplace 100 zl i dostane calkiem pro premke tak? rozumiem ze tym tekstem miales na mysli ze za pieniadze mozna byc najlepszym..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Klasa została osłabiona wczoraj. Słabszej nie będzie bo już ją dobrze widać w jasnym miejscu, a perk Oczy Diabła daje wam możliwość zobaczenia takiej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tylko jeden perk.Proszę o wprowadzenie z 2 innych takich perkow i perk alfa ze jest ktoś niewidzialny ale ma 1 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To skoro są dwa perki takie same grom ammo i zwinne to zróbcie oczy katsumoto, żeby tak działały jak oczy diabła albo dodajcie perk.Zaczarowane gogle które będą takie jak oczy diabła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Więc kiedy klasa została osłabiona proszę o reset top 15 żeby każdy miał równe szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Na potrzebe tego konkursu mozna by bylo zrobic 2 rankingi 1 gracze z zwyklymi klasami oraz gracze z Premkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wilku nie potrzeba takich zmian.A co dodatkowych perkow typu oczy diabła, jest klasa osłabiona i łatwiej ją zobaczyć więc perkow się nie będzie dodawać. To jest klasa XXL i powinna mieć częściowo przewagę, a jeśli będzie z 5 perkow na widzenie niewidzialnych to ..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie po to ktoś kupił sobie premke XXL, żeby teraz np nie brać udziału w konkursie .. Magika teraz można bardzo dobrze zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Więc proszę teraz o reset top15 by każdy miał szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja mam geniusza i 2 jestem Więc nie wiem dlaczego wy tak płaczecie !? Albo zresetować osoby z magikiem A po 2 to reset top 15 w prawie połowie konkursu ? To śmieszne jest ^^ nie powinno być resetu top 15 do 20 ! Pzdr^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja nie gram anwet na servie z pewnych powodow dotyczacych wlasnie klas zanim wszedl magik i geniusz to byl sens grania teraz niezbyt jest ten sens moze kiedys wroce na server w lepszej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Więc proszę teraz o reset top15 by każdy miał szansę Przecież Reset nie dawno był .... więc po co znów ? myślisz ze to coś da ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak bo happaj ma 2200 na 800 i jak go dogonić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 NaVi, ale ty płaczesz jak małe dziecko które nie może dostać cukierka. Bo ty chcesz pierwsze miejsce i tylko aby zresetować rank. Nie! Trzeba bylo pomyśleć przed konkursem i kupić sobie tego magika a nie płakać i się żalić. Ten temat jest bezsensu, myśle, że można zamknąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie chce 1 miejsca ale pomyśl o graczach bez Premium jak ja nie mogę go dogonić to co ma powiedzieć gracz bez premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 NaVi koniec tematu, klasa XXL została osłabiona na twoje życzenie, więcej nie będzie. A, ty się nie martw o graczy. Tobie chodzi tak jak snajper napisał o topke, magik jest silną klasą i kombinujesz żeby jej się pozbyć bo tobie przeszkadza. Zamykam ten temat, bo robi się spam a zresztą tak jak już pisałem klasa XXL została osłabiona, więcej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZałatwioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi