Neffju 328 Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Nick: Neffju Powód rezygnacji: Złamanie nadgarstka - gips 2mies, a przy komplikacji operacja i nawet do 4ms. Nie mówiąc już o rehabilitacji ;/ Cos od siebie: Nie widzę możliwości pozostania na mojej dotychczasowej funkcji. Nie potrafię teraz nawet zrobić sobie obiadu, proste czynności są dla mnie wyzwaniem, a co dopiero opiekowanie się serwerem. Dlatego też nie będę trzymał się na siłę rangi, pozwolę aby ktoś kto ma zapał i pomysły zajął się serwerem. Dzięki Karol za kolejną szansę, zrobiłem co mogłem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted April 27, 2018 Root Share Posted April 27, 2018 Szybkiego powrotu do zdrowia! Dziękuje za wkład włożony w serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted April 27, 2018 Root Share Posted April 27, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts