Neffju 328 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Nick: Neffju Powód rezygnacji: Złamanie nadgarstka - gips 2mies, a przy komplikacji operacja i nawet do 4ms. Nie mówiąc już o rehabilitacji ;/ Cos od siebie: Nie widzę możliwości pozostania na mojej dotychczasowej funkcji. Nie potrafię teraz nawet zrobić sobie obiadu, proste czynności są dla mnie wyzwaniem, a co dopiero opiekowanie się serwerem. Dlatego też nie będę trzymał się na siłę rangi, pozwolę aby ktoś kto ma zapał i pomysły zajął się serwerem. Dzięki Karol za kolejną szansę, zrobiłem co mogłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Szybkiego powrotu do zdrowia! Dziękuje za wkład włożony w serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi