mako 3 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 1. Nick: mako 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 17 lat , 17.05.2000 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: jest 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/740762 8. Parę słów o sobie **: Były koszykarz, harcerz, wychowawca harcerski, szczery do bólu, nie lubię przesadnych wulgaryzmów 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, aby pomóc w zarządzaniu serwerem, dbać o kulturę na nim 10. Steam_ID: STEAM_0:1:114559426 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ok 5h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): gram w godzinach popołudniowych/ wieczornych 17-24, czasami porannych 7-10 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 890h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Oczywiście, że jestem na tak, mako jest ogarniętym graczem na serwerze i nie miałem sytuacji, żeby go upominać. Potrafi sprawić by na serwie zapanował spokój, posiada wysoką kulture osobistą oraz szanuje innych graczy w tym głównie tych słabszych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deska 37 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nie mam wątpliwości, grasz spokojny, doświadczony i rozważny- potrafi rozbawić serwer jak i go uspokoić. Jestem na tak. Pozdrawiam ajs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Mily Kulturalny Dużo graczy go lubi Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Przyjęty. Napisz do mnie lub do Kasi na pw ze steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi