warzywa 9 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 1. Nick: Warzywa 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 21 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/498740 8. Parę słów o sobie **: Mam nadzieje, że każdy mnie jeszcze kojarzy lub pamięta. Teraz pracuje więc mam dużo wolnego czasu od godziny 16. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chętnie chciałbym pomóc chłopakom z administracji w obowiązkach. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:39160813 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Około 4-5h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 4k godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makusiek 18 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Jestem na tak wszystko na plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MapetTV 61 Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Jako ze mam do cb zaufanie i juz kiedys byles adminem zostajesz przyjety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MapetTV 61 Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts