eXtreme! 11 Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 1. Nick: eXtreme!? 2. Imię: Radek 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Oczywiście 6. Składka (tak/nie): Myślę, że tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/762919 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Radek, mam 16 lat interesuję się informatyką, lubię grać w piłkę nożną wolnymi chwilami grac w cs'a bądź też inne gry FPS 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę zostać adminem, ponieważ na serwerze widywam, ludzi którzy okazują totalny brak kultury i ludzi którzy po prostu cheatują bądź trollują i utrudniają innym grę 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 2 do 4h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dniach roboczych często po 14 i później a w weekendy różnie bywa 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ok. 2350h na różnych kontach 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na tej sieci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Grałeś tylko dziś, to nie jest dobra aktywność. Nawet nie ważne, ze masz przegrane tu 3 dni, jak aktywność jest tylko z jednego dnia. Pograj jeszcze tydzień i się wykaż, bo ja już przyjęłam kilku co raz byli aktywni, a później nie było wcale. Odrzucam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts