Gokuś 160 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Witam dzisiaj chciałabym zaprezentować wam krótki poradnik jak zainstalować ModMenu w GTA V ponieważ uważam iż jestem doświadczony w tym i obeznany,nie raz robiłem Mody do GTA V więc wpierw zacznę od przedstawienia jak sprawy się mają. Na pierwszy ogień musimy odpalić przeglądarke internetową i wejść na tą właśnie stronę i pobrać ScriptHooka który będzie nam niezbędny do wykonania następnych kroków. ------ > http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/ Następnie pobieramy Trainer w moim przypadku jest to Menyoo jak dla mnie jest to najlepszy ModMenu ponieważ ma dużo opcji jak i posiada w sobie kilka innych zabawnych modów który sprawi że nasza rozrywka w trybie kariery będzie tylko lepsza oczywiście możecie sami poszukać jakiś ciekawych ModMenu z mojej strony była to tylko sugestia. --------> https://www.gta5-mods.com/scripts/menyoo-pc-sp Gdy mamy już pobrane te obie rzeczy potrzebujemy wypadkować z nich poszczególne pliki takie jak *deput.dll *Menyoo.asi *MenyooStuff *NativeTrainer.asi *ScriptHookV.dll A następnie wrzucamy te 5 plików do folderu w którym mamy zainstalowane GTA V i wrzucamy je bezpośrednio tam. Ważne Informacje ❕ -Mod ingeruje tylko w tryb fabularny jednak gdy mamy go w plikach gry nie możemy wejść na Online. -Za tego typu Modyfikacje nie wyrwiesz bana na Online -Modyfikacja nie blokuje wam możliwości do zdobywania achievementów tak jak jest to w przypadku kodów. -Nie uruchamiajcie modów w pobliżu postaci Fabularnych bądź obok rozpoczęcia misji ponieważ może to zbugować w jakiś sposób grę i nigdy danej misji nie uruchomicie (Podaczas trwania misji można) -Menu odpala się pod przyciskiem F8. -Po uruchomieniu menu mamy możliwość dacia sobie każdej broni nawet przed jej odblokowaniem, modyfikowanie samochodu nie będąc nawet w (Los Santos Customs) i wiele wiele innych. Sprawdź sam już teraz❕❕❕❕ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HASKO_12233 0 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 plis help ludzie bo zainstalowałem rozpzkowałem i przełorzyłem pliki i mi trainer nie chce działać help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi