xeon 0 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 nick: xeon Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: Jestem osobą która ma problemy i nie przeszłem jeszcze tak dokońca mutacji Dlaczego starasz się o tę funkcję?: bo ja bardzo lubie być adminem jestem doświadczonym adminem i jestem osobą bardzo miłą Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10 Staż w grze: Link do Twojego GameTrackera: NIESTETY NIE MAM 😕 Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godzin Czy uiścisz składkę adminowską?: pewnie tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ani razu cię nie widziałem na serwerze, chyba że prowadzisz jakieś nocne życie. jestem na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Na nie Konto do podania Brak wypełnionego wzoru I szybka rekrutacja jest otwarta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Edytowane 18 Maja 2018 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi