xeon 0 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) nick: xeon Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: Jestem osobą która ma problemy i nie przeszłem jeszcze tak dokońca mutacji. Mam na imię Dominik. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Bo chce pomóc. Przeważnie jak admin wychodzi to jest zamieszanie. Każdy obraża, przeklina, i ciągle wychodzi z tt i wchodzi do ct. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10 Staż w grze: na tym serwerze miesiąc ale co chodzi o serwery deathrun 2lata z przerwą Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/xeonxeon/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Edytowane 30 Maja 2018 przez xeon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Cytując Czystość AMXBANS od minimum 20 dni Ostatniego bana masz 30.05.18 - 17:06:52 Konto do podania A to twoje gt :v https://www.gametracker.com/player/xeon/193.33.176.143:27015/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Konto pod podanie Mozesz nam pomoc na serwerze dziennie od 2 do 4 h z tym, ze rzadko osiagasz minimum co podales Nie ma co tu rozpatrywac, odrzucam. Postaraj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi