Deshayier 0 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 1. Twój Nick: Deshayier 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Kobusz 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego:STEAM_1:0:50502184 5. Data i godzina zdarzenia: 12:40 2018-05-31 6. Mapa:Deathrun_cb_egypt 7. Opis sytuacji: Administrator dał mi bana za skracanie na mapie gdzie nie można nic skrócić , gdyż nie ma tam pułapek , które można przelecieć bokiem / górą 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko dam jak się załaduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobusz 31 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Skróciłeś pułapkę na pierwszym zakręcie wiele razy chociaż dostałeś ostrzeżenie, a skracałeś już inne mapy wiele razy, więc to i tak lekko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deshayier 0 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Miejsce które skróciłem zostawiam w załączniku. To nie jest miejsce zamknięte ani większa pułapka , więc nie wiem za co dostałem blokadę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi