Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Typ Pracy: SygnaturkaWymiary: na forum (vip)Render, Stock: Może być coś tego typu -> Napis/y: "Każdy z nas ma w sobie tyle samo dobra co zła. To od nas zależy, która drogą pójdziemy."Tematyka: Harry Potter (najlepiej żeby to był jakiś gif)Kolorystka: DowolnaInne: 😍😍😍 Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Tymbarkowa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Coś mi się dzieje z gifem, zepsuta jakość itp, dlatego zrobiłam normalne. Przepraszam, nie krzycz:((((((((( @Tymbarkowa :3 może to:((((( STARAŁAM SIĘ:(( Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) @Wercia. przecież ja nigdy nie krzyczę 😮 możesz coś jaśniejsze zrobić? ;> i z innym obrazkiem 😇 Dodalam parę zdję, może coś wybierzesz 😇 Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Tymbarkowa :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldschool 3 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Poczekam jeszcze na @Weronikaa ;> @Weronikaa czekam w takim razie 😍 @Weronikaa KC Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Tymbarkowa :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Ooooo zrobie dzis/jutro. Nie widzialam Edytuje post, zero warnow typki Nie zabijaj. Jutro zrobię, helios mnie potrzebował :(((( KC Kinguś Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Weronikaa Edycja vol 1000. wybaczcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Poczekam do niedzieli, jeżeli @Weronikaa nie doda pracy, jak prosiłas, zamykam zlecenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi